Database Akademi
»
Veri Tabanı
»
SQL Server
»
sql de ki verilerle richtextbox da ki verileri karşılaştırmak istiyorum ???
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 8  10 Kere Teşekkür Etti. 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
veri tabanın da spam olarak belirlenmiş kelimeler var ve c# ile hazırladığım uygulama da da outlooktan gelen mailin içeriği yer alıyor. gelen mail richtextbox içerisinde görüntüleniyor. Yapmak istediğim bu richtextbox içerisinde ki kelimeler ile veritabanından çektiğim kelimeleri karşılaştırmak ve eşleşen kelimelerin sayısını belirlemek. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 672
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: musa_  veri tabanın da spam olarak belirlenmiş kelimeler var ve c# ile hazırladığım uygulama da da outlooktan gelen mailin içeriği yer alıyor. gelen mail richtextbox içerisinde görüntüleniyor. Yapmak istediğim bu richtextbox içerisinde ki kelimeler ile veritabanından çektiğim kelimeleri karşılaştırmak ve eşleşen kelimelerin sayısını belirlemek. yardımcı olursanız sevinirim. Önünde 2 yol var Musa , 1 - Sql tarafında içeriği bir temp tabloya atarsın sonra in ile kelimeleri aratırsın, 2 - C# tarafında da kelime arama fonksiyonu yazarak sonuca varabilirsin |
Yeniden geri döndük 2025 |
 mehmetzekikir: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
musa_ 6.05.2014(UTC) tarihinde
|
|
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 8  10 Kere Teşekkür Etti. 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
kelime arama fonksiyonu yazamadım işte hocam. iki gündür uğraşıyorum bi sonuca varamadım. üzerinde çalışıyorm bakalım. inşallah yapcam :)
|
|
|
|
|
Originally Posted by: musa_  kelime arama fonksiyonu yazamadım işte hocam. iki gündür uğraşıyorum bi sonuca varamadım. üzerinde çalışıyorm bakalım. inşallah yapcam :) yarın öğlene doğru bana bir mail at musaitsem bende şirkette bir uğraşayım |
|
|
|
|
olur hocam yardımcı olursanız çok memnun olurum. bende yarına kadar bişeyler bulursam mutlaka burda paylaşırım.
|
 musa_: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
|
|
 mehmetzekikir: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
musa_ 6.05.2014(UTC) tarihinde
|
|
Database Akademi
»
Veri Tabanı
»
SQL Server
»
sql de ki verilerle richtextbox da ki verileri karşılaştırmak istiyorum ???
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.