Sıralama: Advanced Member
Gruplar: Registered
Katılan: 9.10.2014(UTC) Mesajlar: 31 Konum: Ankara 7 Kere Teşekkür Etti. 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Dblerin ldf lerini açıp okumak mümkün mü hocam?
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: Sipahi Dblerin ldf lerini açıp okumak mümkün mü hocam? Merhabalar açmaktan kastın ne hocam, zaten acıp okuyabiliyorsun , senin database tabloların orda duruyor zaten |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
Katılan: 9.10.2014(UTC) Mesajlar: 31 Konum: Ankara 7 Kere Teşekkür Etti. 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Log kayıtlarını incelemek manasında hocam
|
|
|
|
|
Originally Posted by: mehmetzekikir Originally Posted by: Sipahi Dblerin ldf lerini açıp okumak mümkün mü hocam? Merhabalar açmaktan kastın ne hocam, zaten acıp okuyabiliyorsun , senin database tabloların orda duruyor zaten Pardon logların diyecektim :) |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
|
Nası yani hocam tam anlıyamadım.. Diyelim northwind db üzerinde 3 gün önce yapdığı. İşlemlerin log kayıtlarını nasıl görebilirim ?
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 17.10.2014(UTC) Mesajlar: 22 Konum: aaase 6 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi.
|
ldf dosylarından veri okuyamazsın, ama log backupların var ise ve database in full mode da ise, ozaman log file daki kayıtlar silinmez. ve ozaman log backup alıp o backup ı restore ederek geçmişe dönebilirsin ancak. Database simple mode da ise ozaman kapasiteye göre geçmişe yönelik logların silinmiş olabilir.
geçmişe yönelik hataları görmek istiyor isen ozaman sql server instance'ın errorloglarına bakabilirsin.
|
yunusKaradag: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
Sipahi 11.12.2014(UTC) tarihinde
|
|
|
Anladım hocam .. Bir tabloya attığım geçmiş tarihli select leri , edit işlemlerini vb bilgi amaçlı görmek istiyordum.. sanırım mümkün değil
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Sipahi Anladım hocam .. Bir tabloya attığım geçmiş tarihli select leri , edit işlemlerini vb bilgi amaçlı görmek istiyordum.. sanırım mümkün değil ne yazikki değil dostum |
mehmetzekikir: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
Sipahi 12.12.2014(UTC) tarihinde
|
|
|
sql server daki management altındaki sql server logs nedir, ne işe yarar biraz bilgi verebilir misiniz hocam ??
|
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 17.10.2014(UTC) Mesajlar: 22 Konum: aaase 6 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi.
|
error logları, örneğin login error aldıysa, backup alındığında herhangi bir engine error yaşandığında buraya log atmaktadır. Query bazlı geçmişi göstermez.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.