Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Merhabalar Sql Server Proje 7 dersimiz aşağıdadır. Konu ile ilgili sorularınızı buradan sorabilirsiniz
|
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
mehmetzekikir: 5 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 10.08.2015(UTC) Mesajlar: 6 Konum: İzmir \ Buca 3 Kere Teşekkür Etti.
|
Maşallah herkes anlamış triggerları :) sanırım bir tek ben 2-3 kez izledim.
Bu arada mehmet bey samimi ve anlaşılır anlatımınız için çok teşekkür ederim, inanılmaz derecede yararlı ve işe yarar bilgiler. üniversite son sene öğrencisiyim ve yazılım stajyeriyim sayenizde MSSQL öğreniyorum. eğer derslerin sonunda öğrenebilirsem işe alınıcam buna da siz vesile olcaksınız. hakkınızı ödeyemeyiz :)
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Reggici Maşallah herkes anlamış triggerları :) sanırım bir tek ben 2-3 kez izledim.
Bu arada mehmet bey samimi ve anlaşılır anlatımınız için çok teşekkür ederim, inanılmaz derecede yararlı ve işe yarar bilgiler. üniversite son sene öğrencisiyim ve yazılım stajyeriyim sayenizde MSSQL öğreniyorum. eğer derslerin sonunda öğrenebilirsem işe alınıcam buna da siz vesile olcaksınız. hakkınızı ödeyemeyiz :) Rica ederim siz saolun :) |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 7.11.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: k 7 Kere Teşekkür Etti.
|
Hocam selamlar , muazzam bir iş yapmışsınız, Allah razı olsun. benim bir sorum olacak. burada satış yaparken , values içinde count değerini 1den farklı versek dahi , stoktan 1 adet düşüyor . bunun mantığı tek tek satış adedinin girilmesi midir ? yoksa bir seferde count'dan 1den fazla düşüm yapılabilir mi?
|
|
|
|
|
Originally Posted by: golgiaygiri Hocam selamlar , muazzam bir iş yapmışsınız, Allah razı olsun. benim bir sorum olacak. burada satış yaparken , values içinde count değerini 1den farklı versek dahi , stoktan 1 adet düşüyor . bunun mantığı tek tek satış adedinin girilmesi midir ? yoksa bir seferde count'dan 1den fazla düşüm yapılabilir mi? Merhabalar teşekkür ederim tabi istediğiniz kadar düşürebilirsiniz, biz örneğimizde productcount -1 dediğimiz için öyle eğer istersek triger da kaçtane satıldığınıda alabiliriz, örnedeğin declare @saleproductcount deriz sonra insertedı yazdıgımız yerde select @saleproductcount = kaçtane satıyorsak ona eşitleriz ve olur |
mehmetzekikir: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.