Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Merhabalar Arkadaşlar 4. ders eklenmiştir, bu derste validasyon devamı ve email nasıl atılır konusu işlenmiştir, Dersin sonunda yanlışlıkla f11 yerine f10 basınca video kesilmiştir, devamı 5. derste olacaktır ama email konusu bu dersle bitmiştir
|
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
mehmetzekikir: 2 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
Sıralama: Member
Gruplar: Registered
Katılan: 1.09.2015(UTC) Mesajlar: 20 Konum: URFA 10 Kere Teşekkür Etti.
|
yeni videolar gelecek mi hocam
|
|
|
|
|
Originally Posted by: aksneo yeni videolar gelecek mi hocam her cumartesi 2 tane video cekiyorum her hafta olmasa bile mutlaka 2 haftada bir biri asp.net olur |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
mehmetzekikir: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
aksneo 5.09.2015(UTC) tarihinde
|
|
|
üstat bu 4 video için teşekkür ederim mail gönderme işlemi için yahoo yu kullanmak istedim ama olmadı. aşağıdaki bilgileri girdim. Yahoo! SMTP server address: smtp.mail.yahoo.com •Yahoo! SMTP user name: your Yahoo! Mail account •Yahoo! SMTP password: your Yahoo! Mail password •Yahoo! SMTP port: 465 Düzenle Kullanıcı Tarafından 5 Eylül 2015 Cumartesi 09:34:49(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
Sıralama: Advanced Member
Katılan: 27.08.2015(UTC) Mesajlar: 37 5 Mesajına Toplam 5 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: aksneo üstat bu 4 video için teşekkür ederim mail gönderme işlemi için yahoo yu kullanmak istedim ama olmadı.
aşağıdaki bilgileri girdim.
Yahoo! SMTP server address: smtp.mail.yahoo.com •Yahoo! SMTP user name: your Yahoo! Mail account •Yahoo! SMTP password: your Yahoo! Mail password •Yahoo! SMTP port: 465 Yahoo için SmtpServer.EnableSsl = true; yapmanız gerekebilir. Birde port olarak 587 yi deneyin.
|
|
|
|
|
Originally Posted by: hal1370 Originally Posted by: aksneo üstat bu 4 video için teşekkür ederim mail gönderme işlemi için yahoo yu kullanmak istedim ama olmadı.
aşağıdaki bilgileri girdim.
Yahoo! SMTP server address: smtp.mail.yahoo.com •Yahoo! SMTP user name: your Yahoo! Mail account •Yahoo! SMTP password: your Yahoo! Mail password •Yahoo! SMTP port: 465 Yahoo için SmtpServer.EnableSsl = true; yapmanız gerekebilir. Birde port olarak 587 yi deneyin. Yahoo you hiç kullanmadım ama gmailde hesabı active etmeniz gerekiyor mail atma işleminde kullanmak için |
|
|
|
|
nasıl yapabiliriz peki bu aktifleştirmeyi •Gmail SMTP server address: smtp.gmail.com •Gmail SMTP user name: Your full Gmail address (e.g. example@gmail.com) •Gmail SMTP password: Your Gmail password•With Gmail 2-step authentication enabled, use an application-specific Gmail password. •Gmail SMTP port (TLS): 587•Gmail SMTP port (SSL): 465 •Gmail SMTP TLS/SSL required: yes Düzenle Kullanıcı Tarafından 12 Eylül 2015 Cumartesi 11:44:27(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
Sıralama: Advanced Member
Katılan: 27.08.2015(UTC) Mesajlar: 37 5 Mesajına Toplam 5 Kere Teşekkür Edildi.
|
Gmail için:
protected void SendMail() { MailMessage msg = new MailMessage(); System.Net.Mail.SmtpClient client = new System.Net.Mail.SmtpClient(); try { msg.Subject = "Konu"; msg.Body = "Mailde göndereceğiniz mesaj"; msg.From = new MailAddress("Kimden"); msg.To.Add("Kime"); msg.IsBodyHtml = true; client.Host = "smtp.gmail.com"; System.Net.NetworkCredential basicauthenticationinfo = new System.Net.NetworkCredential("mailadresi", "şifre"); client.Port = int.Parse("587"); client.EnableSsl = true; client.UseDefaultCredentials = false; client.Credentials = basicauthenticationinfo; client.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.Network; client.Send(msg); } catch (Exception ex) { ex.Message.ToString(); } }
Ayrıca Gmail güvenlik sebebşeri nedeniyle bu iş için kullanılacak mail hesabına girip hesabım --> oturum açma ve güvenlik --> 2 adımlı doğrulama kapalı olmalı hesabım --> oturum açma ve güvenlik --> Bağlı uygulamalar ve siteler --> Daha az güvenli uygulamalara izin ver: AÇIK olmalı yoksa gmail tüm girişleri engelliyor.
Eh tabii bir de açık bir gmail hesabı olmalı.Eğer ardarda çok mail giderse gmail bir süreliğine hesabı kapatıyor.
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Katılan: 12.05.2016(UTC) Mesajlar: 2 Konum: Bursa Thanks: 1 times 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Üstadım ASP.NET ilk 4 dersini izledim. Teşekkür etmek isterim. Baştansavmacılık yok ve belli ki gerçekten öğretmek üzerine kurgulanmış. Hakkını helal et.
|
|
|
|
|
Originally Posted by: varyemez Üstadım ASP.NET ilk 4 dersini izledim. Teşekkür etmek isterim. Baştansavmacılık yok ve belli ki gerçekten öğretmek üzerine kurgulanmış. Hakkını helal et. teşekkürler hocam , zaman bulsam devamınıda çekicem ama bir türlü denk getiremiyorum teşekkür ederim tekrardan |
|
|
|
Sıralama: Newbie
Katılan: 17.08.2017(UTC) Mesajlar: 1 Konum: dsa
|
hocam çok uzun zaman oldu ama yeni ders videosu çekmeyi planlıyor musunuz? anlatımınız gerçekten çok iyi. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
Originally Posted by: game81 hocam çok uzun zaman oldu ama yeni ders videosu çekmeyi planlıyor musunuz? anlatımınız gerçekten çok iyi. Teşekkürler. Merhabalar uzun çalışmalar sonunda kendi firmamızı kurduk. Kısa süre sonra bol bol zamanımız olacak video çekmek için |
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.