Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Merhabalar ASP.NET 3. Ders aşağıdadır. Bu derste Validation ve İletişim Formu tasarımı konuları işlenmiştir . Konu ile ilgili sorularınızı buradan sora bilirsiniz.
|
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
mehmetzekikir: 3 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 6.07.2014(UTC) Mesajlar: 4 Konum: İstanbul 5 Kere Teşekkür Etti.
|
Öncelikle emek verip paylaştığınız videolar için teşekkür ederim. Bir e- ticaret sitesi yapıyorum. Bu sitede Admin kısmına kategori ekleme yapmak istiyorum. Menu kısmınında kategorileri göstermek için Database mi, XML mi yoksa SiteMapPath mi kullanmalıyım ? (Bu konu çok karışık adam gibi bir kaynak yok.) Ben database düşünüyorum. kategorilerin yollarını table'ye eklemeyi komutla düşünüyorum. Ayrıca arama motorları için SiteMapPath de belirtmeyi düşünüyorum, Sizce ? Teşekkürler... Düzenle Kullanıcı Tarafından 9 Ağustos 2014 Cumartesi 21:19:11(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
|
Originally Posted by: RedPhoenix Öncelikle emek verip paylaştığınız videolar için teşekkür ederim. Bir e- ticaret sitesi yapıyorum. Bu sitede Admin kısmına kategori ekleme yapmak istiyorum. Menu kısmınında kategorileri göstermek için Database mi, XML mi yoksa SiteMapPath mi kullanmalıyım ? (Bu konu çok karışık adam gibi bir kaynak yok.) Ben database düşünüyorum. kategorilerin yollarını table'ye eklemeyi komutla düşünüyorum. Ayrıca arama motorları için SiteMapPath de belirtmeyi düşünüyorum, Sizce ?
Teşekkürler... Selam Ben olsam databaseden alırım çünkü yönetmesi çok daha kolaydır, eğer gene sitenin menusunu yapacaksanızda yine databaseden alırım ve cache kullanırım, |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
Katılan: 5.04.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: Kütahya
|
Öncelikle bu dersleri cektiginiz için teşekkür ederim . Bende Bilgisayar Mühendisi olacagım . Bilişim teknolojileri bölümündeyim asp.net derslerinizi bekliyorum sizinle beraber yapıyorum cok iyi oluyor . Şimdiden ders 4 ü bekliyorum . Her şey için Teşekkürler...
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Furkan1100 Öncelikle bu dersleri cektiginiz için teşekkür ederim . Bende Bilgisayar Mühendisi olacagım . Bilişim teknolojileri bölümündeyim asp.net derslerinizi bekliyorum sizinle beraber yapıyorum cok iyi oluyor . Şimdiden ders 4 ü bekliyorum . Her şey için Teşekkürler... Ben teşekkür ederim |
|
|
|
Katılan: 27.08.2015(UTC) Mesajlar: 2 Konum: Bodrum/Mugla
|
asp.net,n dıger derslerını beklıyoruz hocam kısır kaldık sız olmaynca :)
|
|
|
|
|
Originally Posted by: deryalar3 asp.net,n dıger derslerını beklıyoruz hocam kısır kaldık sız olmaynca :)
:D dersi çektim yarın yükleyeceğim , bitene kadar her cumartesi (bayramlar hariç:D) yükleyeceğim |
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 1.09.2015(UTC) Mesajlar: 20 Konum: URFA 10 Kere Teşekkür Etti.
|
iletişim kutusu çalışmasında konu ad soyad hata mesajını yazarken bu hatayı alıyorum
|
|
|
|
|
Originally Posted by: aksneo iletişim kutusu çalışmasında konu ad soyad hata mesajını yazarken bu hatayı alıyorum Merhabalar çözümü burada http://dbakademi.com/def...=posts&t=133#post230 |
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 1.09.2015(UTC) Mesajlar: 20 Konum: URFA 10 Kere Teşekkür Etti.
|
Originally Posted by: mehmetzekikir çok teşekkürler çok hızlısınız
|
|
|
|
|
Originally Posted by: aksneo Originally Posted by: mehmetzekikir çok teşekkürler çok hızlısınız rica ederim |
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.