Database Akademi
»
Veri Tabanı
»
SQL Server
»
An error occurred whwn attaching the database(s). HATASI YARDIM LÜTFEN
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 10.08.2015(UTC) Mesajlar: 6 Konum: İzmir \ Buca 3 Kere Teşekkür Etti.
|
herkese merhabalar,
AdventureWorksDW2012 datasını sql serverıma attach edemiyorum. datanın ismini değiştirip denedim,dizini değiştirip denedim,başka serverda denedim yine olmadı yönetici olarak çalıştırdım yine çözemedim sorunu versiyon farklılığı olabilir diye okumuştum bi yerde bendeki versiyon; 11.0.3128.0 fakat bu databaseyi açamadığım için hangi versiyon olduğunu da bilmiyorum, çözüm önerileri ve yardımlarınızı bekliyorum
herkese iyi günler.
bu arada hata da şu ;
TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
An error occurred when attaching the database(s). Click the hyperlink in the Message column for details.
BUTTONS:
OK
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: Reggici herkese merhabalar,
AdventureWorksDW2012 datasını sql serverıma attach edemiyorum. datanın ismini değiştirip denedim,dizini değiştirip denedim,başka serverda denedim yine olmadı yönetici olarak çalıştırdım yine çözemedim sorunu versiyon farklılığı olabilir diye okumuştum bi yerde bendeki versiyon; 11.0.3128.0 fakat bu databaseyi açamadığım için hangi versiyon olduğunu da bilmiyorum, çözüm önerileri ve yardımlarınızı bekliyorum
herkese iyi günler.
bu arada hata da şu ;
TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
An error occurred when attaching the database(s). Click the hyperlink in the Message column for details.
BUTTONS:
OK
sizin sql inizin versiyoınu nedir select @@VERSION komutu ile bakabilirsiniz |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
|
merhabalar mehmet bey şu an sizin dersleriniz izliyorum benim sql versiyonum: Microsoft SQL Server 2012 (SP1) - 11.0.3128.0 (X64) Dec 28 2012 20:23:12 Copyright (c) Microsoft Corporation Express Edition (64-bit) on Windows NT 6.1 <X64> (Build 7601: Service Pack 1) fakat internetten indirdiğim databasenin versiyonunu bilmiyorum, databasenin adı "AdventureWorksDW2012 Data File" sizin videolardaki yönlendirmenizle indirdim zira bir türlü attach edemedim. edit: "AdventureWorks2012 Data File" ı attach ettim ama bu olmadı. Düzenle Kullanıcı Tarafından 10 Ağustos 2015 Pazartesi 13:56:48(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Reggici merhabalar mehmet bey şu an sizin dersleriniz izliyorum benim sql versiyonum: Microsoft SQL Server 2012 (SP1) - 11.0.3128.0 (X64) Dec 28 2012 20:23:12 Copyright (c) Microsoft Corporation Express Edition (64-bit) on Windows NT 6.1 <X64> (Build 7601: Service Pack 1)
fakat internetten indirdiğim databasenin versiyonunu bilmiyorum, databasenin adı "AdventureWorksDW2012 Data File" sizin videolardaki yönlendirmenizle indirdim zira bir türlü attach edemedim.
edit: "AdventureWorks2012 Data File" ı attach ettim ama bu olmadı. Merhabalar Suan baktıgımda bir hata gözükmüyor , aklıma gelen tek şey log olayı yoksa videodaki gibi yapıyorsanız olması gerekiyor |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
|
dünden beri bu sorunla uğraşıyordum, tesadüfen tekrar deneyeyim denedim oldu. attach edildi. çok enteresan, Cevabınız için teşekkürler iyi günler mehmet bey
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Reggici dünden beri bu sorunla uğraşıyordum, tesadüfen tekrar deneyeyim denedim oldu. attach edildi. çok enteresan, Cevabınız için teşekkürler iyi günler mehmet bey rica ederi muhtemelen bir yeri atılıyordunuz olduguna sevindim sorunuz olursa beklerim |
mehmetzekikir: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
Database Akademi
»
Veri Tabanı
»
SQL Server
»
An error occurred whwn attaching the database(s). HATASI YARDIM LÜTFEN
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.