Database Akademi
»
Veri Tabanı
»
SQL Server
»
Tablo İçinde Tek Bir Kayıt Delete işlemi
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 5.03.2015(UTC) Mesajlar: 9 3 Kere Teşekkür Etti.
|
merhaba ,
Birçok FİRMA bilgilerine bagımlı olan veritabanımız var..ama yeni bir entegre program için her tabloda bir kayıt kalacak sekilde silmem lazım nasıl bir yol izlemeliyim.
ÖRNEK
LG_XXX_XX
içinde sadece bir kayıt kalacak 3000 kayıtdan sadece 5 tane kalsa yeter bana hızlı bir şekilde nasıl yapabilirim şimdiden tşkler..
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: Teknk21 merhaba ,
Birçok FİRMA bilgilerine bagımlı olan veritabanımız var..ama yeni bir entegre program için her tabloda bir kayıt kalacak sekilde silmem lazım nasıl bir yol izlemeliyim.
ÖRNEK
LG_XXX_XX
içinde sadece bir kayıt kalacak 3000 kayıtdan sadece 5 tane kalsa yeter bana hızlı bir şekilde nasıl yapabilirim şimdiden tşkler..
Merhabalar Sorunuzu anlamadım birazdaha acabilirmisiniz |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 5.03.2015(UTC) Mesajlar: 9 3 Kere Teşekkür Etti.
|
Merhaba Kusura bakmayın.Geç yazdım biraz
Söle bişey ver tabanında binlerce kayıt var örnek olarak içinde bir tane kalacak şekilde bir hızlı kod diyelim hepsini tek tek manuel silmeden örnek
ID 1 XX XXX XXX XX XXX XXX XXX XXX
diyelimki maas bodrosu 3 yıl boyunca maaslarımız var içinde sadece bir tane kalacak.. ID=1 olan mesela delete tüm tablo silinmesi içindekiler silinsin...
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: Teknk21 Merhaba Kusura bakmayın.Geç yazdım biraz
Söle bişey ver tabanında binlerce kayıt var örnek olarak içinde bir tane kalacak şekilde bir hızlı kod diyelim hepsini tek tek manuel silmeden örnek
ID 1 XX XXX XXX XX XXX XXX XXX XXX
diyelimki maas bodrosu 3 yıl boyunca maaslarımız var içinde sadece bir tane kalacak.. ID=1 olan mesela delete tüm tablo silinmesi içindekiler silinsin... söyle yapabilirsiniz Kod:
select top 1
into #temp
from tablonuz
where kolon like '1%'
truncate table tablonuz
insert into tablonuz
select * from #temp
|
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
Database Akademi
»
Veri Tabanı
»
SQL Server
»
Tablo İçinde Tek Bir Kayıt Delete işlemi
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.