Sıralama: Member
Gruplar: Registered
Katılan: 27.08.2014(UTC) Mesajlar: 11 Konum: istanbul 2 Kere Teşekkür Etti. 3 Mesajına Toplam 4 Kere Teşekkür Edildi.
|
Arkadaşlar bi konuda yardımcı olabilirmisin.Fikir istiyorum sadece..Bir Crm uygulamasında hangi tablolar bulunur yada bulunmalı sizce?
Hem istişare etmiş hemde bana biraz yardımcı olmuş olursunuz:) |
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: islambol Arkadaşlar bi konuda yardımcı olabilirmisin.Fikir istiyorum sadece..Bir Crm uygulamasında hangi tablolar bulunur yada bulunmalı sizce?
Hem istişare etmiş hemde bana biraz yardımcı olmuş olursunuz:) Bunlar en az olması gerekenler eksigi vardırdır fazlası yoktur, Musteri MusteriDetay Ulke Il Ilce Mahalle MusteriCinsiyet MusteriMedeniHal MusteriGelirDurumAralik MusteriTip ve Ürünle bagladıgı kısım Urun UrunDetay Siparis |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
mehmetzekikir: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
Katılan: 27.08.2014(UTC) Mesajlar: 11 Konum: istanbul 2 Kere Teşekkür Etti. 3 Mesajına Toplam 4 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: mehmetzekikir Originally Posted by: islambol Arkadaşlar bi konuda yardımcı olabilirmisin.Fikir istiyorum sadece..Bir Crm uygulamasında hangi tablolar bulunur yada bulunmalı sizce?
Hem istişare etmiş hemde bana biraz yardımcı olmuş olursunuz:) Bunlar en az olması gerekenler eksigi vardırdır fazlası yoktur, Musteri MusteriDetay Ulke Il Ilce Mahalle MusteriCinsiyet MusteriMedeniHal MusteriGelirDurumAralik MusteriTip Şimdi kafama takılan şöyle bişey oldu.Müşteriler tablosunda bayilerimi ve varsa kişisel müşterilerimi tutmak istiyorum.bunun için tek bir tablo mu kullanılmalı yoksa müşteriler tablosundan türeyen iki farklı tablo mu? Bir ikincisi de bi arkadaşım email telefon adres gibi tabloları ayrı yapalım generic olsun bir bayii birden fazla mail telefon adres ekleyebilsin diye bi görüş atmıştı.Bende adres tablosunda dışında bu fikre katılmadım.Bu konudaki fikriniz nedir? Düzenle Kullanıcı Tarafından 17 Aralık 2014 Çarşamba 09:18:18(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi |
|
|
|
|
Sıralama: Newbie
Katılan: 17.12.2014(UTC) Mesajlar: 1
|
bayii abone işlemleri içinde tabloların olması gerekir.
ve aynı zamanda fırsatları kampanyaları yönetmek için de...
.ok güzel bir konu açmışsınız sizi tebrik ederim. sizin sayenizde bizler de istifade edeceğiz...
|
|
|
|
|
Originally Posted by: aaefendi bayii abone işlemleri içinde tabloların olması gerekir.
.ok güzel bir konu açmışsınız sizi tebrik ederim. sizin sayenizde bizler de istifade edeceğiz... Merhabalar Crm in olmazsa olmazı tabiki bayilerdir, Veri tabanını ben yapsaydım nasıl yapardım ? Şöyle yapardım Müşteri tablomuz olacak ve bu tabloda müşteri tipi de olacak, bu tip bize ne kazandırır ? her müşteri bir kişidir, kişinin ne olduğu muşteri tipi sayesinde belli olur Bayi ler için mutlaka ayrı bir bayi tablosu gerekir ama her bayinin bir adet bayi sorumlusu vardır , bu bayi sorumlusu müşteri tablosunda durur ama tipi bayiSorumlusu tipidir |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
|
Originally Posted by: mehmetzekikir Originally Posted by: aaefendi bayii abone işlemleri içinde tabloların olması gerekir.
.ok güzel bir konu açmışsınız sizi tebrik ederim. sizin sayenizde bizler de istifade edeceğiz... Merhabalar Crm in olmazsa olmazı tabiki bayilerdir, Veri tabanını ben yapsaydım nasıl yapardım ? Şöyle yapardım Müşteri tablomuz olacak ve bu tabloda müşteri tipi de olacak, bu tip bize ne kazandırır ? her müşteri bir kişidir, kişinin ne olduğu muşteri tipi sayesinde belli olur Bayi ler için mutlaka ayrı bir bayi tablosu gerekir ama her bayinin bir adet bayi sorumlusu vardır , bu bayi sorumlusu müşteri tablosunda durur ama tipi bayiSorumlusu tipidir Anladım abi.Şirketin satış departmanın da da bu bayiyle ilişkili bir satış sorumlusu olur değil mi |
|
|
|
|
|
Originally Posted by: islambol Originally Posted by: mehmetzekikir Originally Posted by: aaefendi bayii abone işlemleri içinde tabloların olması gerekir.
.ok güzel bir konu açmışsınız sizi tebrik ederim. sizin sayenizde bizler de istifade edeceğiz... Merhabalar Crm in olmazsa olmazı tabiki bayilerdir, Veri tabanını ben yapsaydım nasıl yapardım ? Şöyle yapardım Müşteri tablomuz olacak ve bu tabloda müşteri tipi de olacak, bu tip bize ne kazandırır ? her müşteri bir kişidir, kişinin ne olduğu muşteri tipi sayesinde belli olur Bayi ler için mutlaka ayrı bir bayi tablosu gerekir ama her bayinin bir adet bayi sorumlusu vardır , bu bayi sorumlusu müşteri tablosunda durur ama tipi bayiSorumlusu tipidir Anladım abi.Şirketin satış departmanın da da bu bayiyle ilişkili bir satış sorumlusu olur değil mi Aynen oda persoenl diye ayrı bir tip olur |
|
|
|
|
Originally Posted by: mehmetzekikir Originally Posted by: islambol Originally Posted by: mehmetzekikir Originally Posted by: aaefendi bayii abone işlemleri içinde tabloların olması gerekir.
.ok güzel bir konu açmışsınız sizi tebrik ederim. sizin sayenizde bizler de istifade edeceğiz... Merhabalar Crm in olmazsa olmazı tabiki bayilerdir, Veri tabanını ben yapsaydım nasıl yapardım ? Şöyle yapardım Müşteri tablomuz olacak ve bu tabloda müşteri tipi de olacak, bu tip bize ne kazandırır ? her müşteri bir kişidir, kişinin ne olduğu muşteri tipi sayesinde belli olur Bayi ler için mutlaka ayrı bir bayi tablosu gerekir ama her bayinin bir adet bayi sorumlusu vardır , bu bayi sorumlusu müşteri tablosunda durur ama tipi bayiSorumlusu tipidir Anladım abi.Şirketin satış departmanın da da bu bayiyle ilişkili bir satış sorumlusu olur değil mi Aynen oda persoenl diye ayrı bir tip olur Ama abi ben personelleri ayrı bi tabloda tutmak istiyorum sonuçta personellerin kolonları ile müşterilerin kolonları farklı olacak |
|
|
|
|
|
Tabi tutabilirsin sana kalmıs birşey |
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.