Sıralama: Member
Gruplar: Registered
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 12 Thanks: 1 times 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Abi Excelde pivot table da uygulama yaptım ama en son bunu nasıl rapor olarak alacağız veya ne şekilde yayınlamalıyız...
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: brhn Abi Excelde pivot table da uygulama yaptım ama en son bunu nasıl rapor olarak alacağız veya ne şekilde yayınlamalıyız... Merhabalar Burhan, Excel Pivot zaten baslı basına bir rapor herhangi birşey yapmana gerek yok , sharepoint kullanıyorsan oradan yada bir uygulama yazarak oradan da publish edebilirsin |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
Sıralama: Member
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 12 Thanks: 1 times 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
SharePointi kendi bilgisayarımıza kurmak mümkün mü sistem gereksinimleri çok fazlaydı sanırım...
|
|
|
|
|
Originally Posted by: brhn SharePointi kendi bilgisayarımıza kurmak mümkün mü sistem gereksinimleri çok fazlaydı sanırım... Kurabilirsin ama sana tavsiyem sakın kurma :):) kuracaksan bir sanal makina yap ona kur |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
Sıralama: Newbie
Katılan: 6.07.2017(UTC) Mesajlar: 1 Konum: İstanbul
|
Merhabalar. Bu videolar 3-4 önce paylaşılmış fakat ben yeni farkettim ve çok teşekkür ederim Mehmet abi. Sayende bilgilerimi geliştirdim epeyce. Son birkaç cevap birkaç gün önce atıldığı için formun hala aktif olduğunu gördüm.
Soruma gelecek olursak; küçük bir veri ambarı oluşturarak yapıyı alatacağınız bir video hazırlayacağınızı söylemişsiniz. Ama göremeyince epey üzüldüm. Yakın zamanda bu konuda bir video hazırlayacak mısınız?
Muhteşem bir anlatımınız var. Ve şu ana kadar gördüğüm en iyi örnekleri sunarak anlatıyorsunuz. Lütfen hazırlar mısınız :)
|
|
|
|
|
Originally Posted by: adems13 Merhabalar. Bu videolar 3-4 önce paylaşılmış fakat ben yeni farkettim ve çok teşekkür ederim Mehmet abi. Sayende bilgilerimi geliştirdim epeyce. Son birkaç cevap birkaç gün önce atıldığı için formun hala aktif olduğunu gördüm.
Soruma gelecek olursak; küçük bir veri ambarı oluşturarak yapıyı alatacağınız bir video hazırlayacağınızı söylemişsiniz. Ama göremeyince epey üzüldüm. Yakın zamanda bu konuda bir video hazırlayacak mısınız?
Muhteşem bir anlatımınız var. Ve şu ana kadar gördüğüm en iyi örnekleri sunarak anlatıyorsunuz. Lütfen hazırlar mısınız :) rica ederim Forum aktif, ama ben zaman buldukça yazmaya çalışıyorum, Görsel dersler için bir projemiz var ama biraz daha sizden zaman istiyorum, işleri tam olarak yoluna koyunca büyük bir seri çekicez inşallah |
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.