Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Merhabalar Sql Server Proje 4 dersimiz aşağıdadır. Konu ile ilgili sorularınızı buradan sorabilirsiniz
|
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
mehmetzekikir: 3 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 25.04.2015(UTC) Mesajlar: 5 Konum: bursa
|
burda person tablosuna bende ekleyemiyorum. execute yaptığımda siliniyor yazdıklarım
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: emelgulerg burda person tablosuna bende ekleyemiyorum. execute yaptığımda siliniyor yazdıklarım alt satıra tıklayın oyle execute yapın silinmeyecektir, |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
mehmetzekikir: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
melis 6.04.2018(UTC) tarihinde
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 15.11.2016(UTC) Mesajlar: 3
|
Merhaba M.Zeki hocam öncelikle böylesi güzel ve değerli bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim . size sorum şu olacak ben new query ekranına tek case atınca çalışıyor fakat iki case atınca hata veriyor. Alt kısma kodu yazdım defalarca incelememe karşın problemi anlayamadım, yardımcı olursanız çok sevineceğim :)
SELECT P.PersonId, P.PersonName, P.PersonMail, P.PersonNumber, PT.PersonType, CASE WHEN P.PersonActive =1 THEN 'AKTİF' WHEN P.PersonActive =0 THEN 'PASİF' ELSE 'BELİRSİZ' END AS PersoneActive CASE WHEN PersonDetail PersonGender = 1 THEN 'KADIN' WHEN PersonDetail PersonGender = 0 THEN 'ERKEK' ELSE 'BELİRSİZ' END AS PersonGender FROM dbo.Person P INNER JOIN dbo.PersonType PT ON P.PersonTypeId=PT.PersonTypeId INNER JOIN dbo.PersonDetail PD ON PD.PersonId = P.PersonId
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.