Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 22.12.2015(UTC) Mesajlar: 2 Konum: İstanbul
|
Herkese merhabalar . Bir videodan yola çıkarak bu siteye kayıt oldum. Bilgisayar prog. 2. sınıf üniversite öğrencisiyim ve Veri tabanı 2 dersinin vizesinden 0 aldım . :/ aslında kodlarımda iyiydi yalnız hoca çalıyorsa puan verdiği için 0 ı çektim... Bundan dolayı hocadan ödev istedim. Benim size sorum Cluster konusunda ödev verdi. Sql serverin cluster üzerinde çalışması ayarları kurulumu ve node ekleme ile ilgili konular sizce nasıl bir yol izlemeliyim? mükemmel bi ödev olsun istiyorum tüm derslerim idare eder ondan f gelirse ben yandım :/ şimdiden tesekkrler
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: cgla123 Herkese merhabalar . Bir videodan yola çıkarak bu siteye kayıt oldum. Bilgisayar prog. 2. sınıf üniversite öğrencisiyim ve Veri tabanı 2 dersinin vizesinden 0 aldım . :/ aslında kodlarımda iyiydi yalnız hoca çalıyorsa puan verdiği için 0 ı çektim... Bundan dolayı hocadan ödev istedim. Benim size sorum Cluster konusunda ödev verdi. Sql serverin cluster üzerinde çalışması ayarları kurulumu ve node ekleme ile ilgili konular sizce nasıl bir yol izlemeliyim? mükemmel bi ödev olsun istiyorum tüm derslerim idare eder ondan f gelirse ben yandım :/ şimdiden tesekkrler selam cagla geçmiş olsun sınavın için hangi sql server versiyonunu kullacaksın bu ödev için ve de ingilizcen nasıl ? |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 22.12.2015(UTC) Mesajlar: 2 Konum: İstanbul
|
ingilizcem orta , sql 2010.. Bişeyler yapıyorum ama Node ekleme yi falan yazıyorum. cluster ı falan biraz açıkladım genel kavramları falan bide kurulum u yapıp yani word a yazıp (netten video izleyerek print screen alarak ekliyorum word a .. böyle işte
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: cgla123 ingilizcem orta , sql 2010.. Bişeyler yapıyorum ama Node ekleme yi falan yazıyorum. cluster ı falan biraz açıkladım genel kavramları falan bide kurulum u yapıp yani word a yazıp (netten video izleyerek print screen alarak ekliyorum word a .. böyle işte anladım Sql Book kitabını indir orda anlatıyor cluster mantıgını |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.