Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 29.08.2015(UTC) Mesajlar: 6 Konum: ankara çankaya
|
Diagramı kayıt ederken aldığım hata bu
'PersonType' table saved successfully 'Person' table saved successfully 'City' table saved successfully 'Country' table - Unable to create relationship 'FK_Country_City'. The ALTER TABLE statement conflicted with the FOREIGN KEY constraint "FK_Country_City". The conflict occurred in database "calıisma1", table "dbo.City", column 'CityId'.
bakıyorum ben göremedim problemi. Rica etsem yardımcı olablir misinz?
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Merhabalar tablolarinizin kolonlarini ve tiplerini gonderirmisiniz |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
|
Hocam ben bir daha baştan yapayım.Olmaz ise kolonileri ve tipleri gönderirim.Şimdi yapıyorum.Teşekkürler Hocam.
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Yusuf123 Hocam ben bir daha baştan yapayım.Olmaz ise kolonileri ve tipleri gönderirim.Şimdi yapıyorum.Teşekkürler Hocam. rica ederim hata olursa burdayım kolay gelsin |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
|
Hocam ben bu şekil yaptım ama.Siz kolonileri ve tipleri istemiştiniz buradan görülüyor mu?Ben pek bilmiyorum yeniyim malum :) k.bakmayın
|
|
|
|
|
Hocam sorunu halletim .Sorun şu ki ben diagramı save yapmadan country e şehir eklemişim.Şehirleri sildim save yaptım.
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Yusuf123 Hocam ben bu şekil yaptım ama.Siz kolonileri ve tipleri istemiştiniz buradan görülüyor mu?Ben pek bilmiyorum yeniyim malum :) k.bakmayın Rica ederim tablonun üzerine gel sol menuden create scritten , create table ı cıkar hepsini yolla |
|
|
|
|
iiii ii sevindim kolay gelsin |
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.