Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 10.06.2014(UTC) Mesajlar: 2 1 Kere Teşekkür Etti.
|
hocam merhabalar youtube ta videolariniza bakarken sizi vede sitenizi keşfettim sizden ricam ben sql hakkinda hic bir bilgiye sahip degilim ve sql server ögrenmek istiyorum ilk baştan baslayarak nasil ögrene bilirim asil isim raporlama bu yüzden hemen öğrenmem gerekiyor. kursa gitmeyi düşünüyorum ama nasil nereden baslayacagim hakkinda hic birşey bilmiyorum hic bir yerde detayli bilgi bulamadim benim asil hedefim hocam excel ve sql serveri kullanarak raporlama yapmak yani sadece excel icin kullanmak istiyorum kodlamalari nasil ögrene bilirim. şimdiden hersey için çok teşekkür ederim elinieze vede emeğinize saglik hocam
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: madkenan hocam merhabalar youtube ta videolariniza bakarken sizi vede sitenizi keşfettim sizden ricam ben sql hakkinda hic bir bilgiye sahip degilim ve sql server ögrenmek istiyorum ilk baştan baslayarak nasil ögrene bilirim asil isim raporlama bu yüzden hemen öğrenmem gerekiyor. kursa gitmeyi düşünüyorum ama nasil nereden baslayacagim hakkinda hic birşey bilmiyorum hic bir yerde detayli bilgi bulamadim benim asil hedefim hocam excel ve sql serveri kullanarak raporlama yapmak yani sadece excel icin kullanmak istiyorum kodlamalari nasil ögrene bilirim. şimdiden hersey için çok teşekkür ederim elinieze vede emeğinize saglik hocam
Merhabalar , Sana tavsiyem bizim sql görsel derslerimizden 1. sinden başlayarak sonuna kadar , daha sonrada sql proje derslerinden 1. sinden başlayarak sonuna kadar izleyip uygulamandır, biz sql 2012 kullandık ama sende 2008 varsada farketmez aynı sayılırlar, aslında bu dersleri anlayarak yaparsan zaten bu işi kaparsın , derslerle ilgili bir sorun olursada buradan sorarsın zaten yardımcı oluyoruz buradaki herkese |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
mehmetzekikir: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 10.06.2014(UTC) Mesajlar: 2 1 Kere Teşekkür Etti.
|
cok tesekurler hocam izleyecegim zaten youtubeda sizi takip ediyorm iste neye nereden baslayacagimi bilmrdigim icin bilenlerden destek almak cok guzel inanin suanda okadar mutluyum ki çünkü artik kafama takilanlarin cevabini alacagima inanıyorum 0 dan başlayacagim ama ben kodlama felan bilmiyorum dediginizi yapacagim cook saolun buradaki insanlara degerli vaktinizi ayiripta yardimci olduğunuz için..
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
rica ederim teveccühünüz, soru sormaktan çekinmeyin |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.