Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 9.05.2014(UTC) Mesajlar: 4 1 Kere Teşekkür Etti. 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Merhaba Reporting service te yeniyim. Raporumu bir türlü yayınlayamıyorum. Reporting Service Configration Manager dan ayarlarıda yaptım ama http://SERVERNAME/Reports giriş yaptığımda sadece boş bir sayfa geliyor ve raporu deploy edemiyorum hata alıyorum TargetServerURL vermeme rağmen. Dizin oluşmamış görünüyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
|
incibayramoglu: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: incibayramoglu Merhaba Reporting service te yeniyim. Raporumu bir türlü yayınlayamıyorum. Reporting Service Configration Manager dan ayarlarıda yaptım ama http://SERVERNAME/Reports giriş yaptığımda sadece boş bir sayfa geliyor ve raporu deploy edemiyorum hata alıyorum TargetServerURL vermeme rağmen. Dizin oluşmamış görünüyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz ? Merhabalar adım adım gidelim öncelikle şunları bir test edelim , http://ServerName/Reports/Pages/Folder.aspx karşınıza ne çıkıyor onun resmini bizimle paylaşırmısınız |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
Katılan: 9.05.2014(UTC) Mesajlar: 4 1 Kere Teşekkür Etti. 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Yine bomboş beyaz bir sayfa geliyor hocam.
|
|
|
|
|
Internet explorerin uzerine gelip sag tusa basip run as administrator diye calistirp denermisin |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
mehmetzekikir: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
|
Originally Posted by: mehmetzekikir Internet explorerin uzerine gelip sag tusa basip run as administrator diye calistirp denermisin tüm tarayıcılarda bu şekilde geliyor hocam.
|
|
|
|
|
Ozaman sunu denermisin mssql server management studiodan reporting service baglanmayi denermisin |
|
|
|
|
Originally Posted by: mehmetzekikir Ozaman sunu denermisin mssql server management studiodan reporting service baglanmayi denermisin Reporting Services e bağlanabiliyorum.
|
|
|
|
|
Originally Posted by: incibayramoglu Originally Posted by: mehmetzekikir Ozaman sunu denermisin mssql server management studiodan reporting service baglanmayi denermisin Reporting Services e bağlanabiliyorum. Artık son iki sorum kaldı, 1- İş yeri pcsimi , 2- Girdiğin yerde administrator hakkın var mı ? |
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.