Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 28.05.2014(UTC) Mesajlar: 4
|
Merhabalar ilk önce derslerinizi falan izledim gayet güzel anlatmışsınız teşekkürler.Üniversite okuyorum ben final sınavı için hoca proje verdi ve ben sql ile ilgili hiçbişe bilmiyorum hiç görmedim ilk defa videolarda gördüm [img]http://hizliresim.com/nP9RRR[/img] ve attığım resimdeki şeyleri sql programında yapıp videosunu çekicem ama hiçbişe bilmiyorum zor durumdayım yardımcı olabilirmisinz bana ? Düzenle Moderatör Tarafından 1 Haziran 2014 Pazar 15:43:58(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
Sıralama: Administration
Gruplar: Administrators
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 670
19 Kere Teşekkür Etti. 152 Mesajına Toplam 253 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: ozcanparladi Merhabalar ilk önce derslerinizi falan izledim gayet güzel anlatmışsınız teşekkürler.Üniversite okuyorum ben final sınavı için hoca proje verdi ve ben sql ile ilgili hiçbişe bilmiyorum hiç görmedim ilk defa videolarda gördüm [img]http://hizliresim.com/nP9RRR[/img] ve attığım resimdeki şeyleri sql programında yapıp videosunu çekicem ama hiçbişe bilmiyorum zor durumdayım yardımcı olabilirmisinz bana ? tamam dostum yardımcı oluruz benden kodlarımı istiyorsun |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
|
kodları değil o kağıtta bulunanları nasıl yapacağımı bilmiyorum hani bi kaç örnek yapıp kağıttakilerden videosunu çekip atabilirsen bende ona baka baka yapabilirim gibime geliyo hani daha nasıl yapacağımı bilmediğim için videosunu çekip atarsan 1 2 örnekle süper olur
|
|
|
|
|
Originally Posted by: ozcanparladi kodları değil o kağıtta bulunanları nasıl yapacağımı bilmiyorum hani bi kaç örnek yapıp kağıttakilerden videosunu çekip atabilirsen bende ona baka baka yapabilirim gibime geliyo hani daha nasıl yapacağımı bilmediğim için videosunu çekip atarsan 1 2 örnekle süper olur tamam ne zamana lazım |
Sql Server 2016 Eğitimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacaktır. 32 Saat Olup Ücret 1450 TL + KDV'dir. Kayıt ve ayrıntılar için tıklayınıztwitter.com/dbakademi Dua ve teşekkür en büyük servetlere bedel... |
|
|
|
|
haftaya çarşamba perşembe bitiyo son teslim tarihi
|
|
|
|
|
Originally Posted by: ozcanparladi haftaya çarşamba perşembe bitiyo son teslim tarihi tamamdırr haftasonu gönderirim video yu |
|
|
|
|
tamam şimdiden teşekkür ederim çok sağol
|
|
|
|
|
Originally Posted by: ozcanparladi tamam şimdiden teşekkür ederim çok sağol
|
mehmetzekikir: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
musa_ 2.06.2014(UTC) tarihinde
|
|
Katılan: 6.05.2014(UTC) Mesajlar: 8 10 Kere Teşekkür Etti. 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
hocam gerçekten emeğinize sağlık ya.arkadaşın isteğini hiç erinmeden yapmışsınız, keşke herkes sizin gibi yardımcı olsa. bu yaptığınız taktire şayan bir davranış. bende sınavlarımdan ötürü kaç zamandan foruma giremyorum, yoksa bende elimden geleni yapardım.mezun da oldum artık :)
|
|
|
|
|
Originally Posted by: musa_ hocam gerçekten emeğinize sağlık ya.arkadaşın isteğini hiç erinmeden yapmışsınız, keşke herkes sizin gibi yardımcı olsa. bu yaptığınız taktire şayan bir davranış. bende sınavlarımdan ötürü kaç zamandan foruma giremyorum, yoksa bende elimden geleni yapardım.mezun da oldum artık :) Rica ederim Musa :) hayırlı olsun sana da, yardımını beklerim :) |
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.