logo


Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
quague  
#1 Gönderildi : 15 Ocak 2022 Cumartesi 08:30:29(UTC)
quague

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 15.01.2022(UTC)
Mesajlar: 7

Detta lämnar bara ett par månader till av strålkastarljus för förra årets siluett, Köp Nike Air Max Pre-Day Online. Bara ett av många kommande framträdanden, det här paret verkar luta sig mot beprövade färger. En grå färg sätter nätbasen, som är klädd ovanpå med både mocka och canvaspaneler. Båda, i motsats till det mer mättade guldet i läder Swoosh, färgar en solbränna bara lite mörkare än "Sail" på mellansulan nedan. Blått avrundar alltså paletten med sällan men anmärkningsvärda träffar mot ögonstag och verktygets häl.

UserPostedImage

Till skillnad från utseendet i den senaste "Be True"-kollektionen, hänger sig det senaste alternativet till ytan i ett tonalt "White"-arrangemang som gör att dess "Archaeo Pink"-profilswooshes stjäl rampljuset. Nike Air Max Pre-Day Billigt Online En mörk "Thunder Blue" förenar mixen över plösen, hälen och våffelmönstrade yttersulan, men dess livlighet bleknar i jämförelse med den flerfärgade fliken som finns i mitten av snören. Under fötterna väljer den exponerade Air Max-enheten en benvit look som inte distraherar från omgivningen.

Temat återkommer via Nike Air Max Pre-Day Lägsta Priset. Och även om den är gjord med spelare i åtanke, är det mesta av färgsättningen byggd på neutrala färger. Vitt lägger basen, krämer klär sig över tån och ögat, och verktyget följer efter med undantag för dess blåfärgade Air-enhet. Ovan introducerar Swooshes liknande dämpade färger, omväxlande med hits av viol och lax. Dessa, även om de är högljudda i förhållande till ovannämnda, bleka bredvid volt- och varmrosa skärmar, av vilka några är avtagbara och fungerar som bakgrund till den packexklusiva insignien.

Näst på tur är Nike Air Max Pre-Day Träningsskor, en helt ny siluett från tidigare 2021 som injicerar mycket av en futuristisk estetik samtidigt som den nickar till märkets tidigare prestationer inom löpning. Denna modell bär verkligen de överdrivna accenterna från "HAGG" Pack, som inkluderar genomskinliga neonöverdrag som hålls nere av nitar. Faktum är att Nike låter dig byta ut eller lägga till neonrosa Swooshes på antingen framfoten eller hälen, så att du anpassar din uppställning efter eget tycke.

Delvis på grund av timing, förbise många debuten av Dam/Herr Nike Air Max Pre-Day. Men med ett redan imponerande antal släpp bakom sig, fortsätter siluetten att vara en stark utmanare. Detta är bara mer sant med den kommande "Purple Dawn"-färgvarianten. En enkel men lockande blandning av ljusa färger, paret verkar vända sig närmare vår än höst i känsla.

www.nksportswe.com


Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.