logo


Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
GeorgeannDD  
#1 Gönderildi : 8 Ocak 2022 Cumartesi 04:16:35(UTC)
GeorgeannDD

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 7.01.2022(UTC)
Mesajlar: 4

"Nike har været på en absolut tåre med nike sko mænd sort udgivelser i 2021, og det ser ud til, at de vil fortsætte med at droppe flere farver næste år. Med den store mængde af muligheder, der rammer markedet, er det måske et godt tidspunkt at holde pause og reflektere over, hvad der bliver lagt ud, for nøjagtighedens skyld. Dette forslag gælder især for den kommende 'Slate' retro.
</br></br>
Ser man nærmere nike air max 270 herre har sort på tværs af bunden, mens brunt dækker overlays. Udstikker er Light Blue, som lander på Swoosh og øjer. Volt påføres den bagerste hæltrækflig, mens en mørkere blå nuance er placeret i Air Max-enheden. Afsluttende udseendet er en Black React mellemsål.
</br></br>
Denne adidas sko dame sort kommer i Atlanta Hawks farverne bestående af sort og rød. De førnævnte nuancer gradienterer på mesh-overdelen, mens ruskind vises på overlæggene. Dernæst har vi gule accenter over mellemsålen og plettet på tværs af den. Endelig har vi Boost dæmpning i hælen og en sort gummi ydersål.
</br></br>
Adidas har allerede forberedt et overflødighedshorn af samarbejder i 2021 – lige fra hunde-inspirerede superstjerner til denim-overtrukne ZX 8000s – og nu føjer de samarbejdende kohorter endnu mere til deres samskabte sortiment med et no-frills take på adidas forum 84 low grøn."


Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.